onsdag 14. november 2012

Julehjerter


Jeg har bestemt meg for at jeg må lære meg å hekle, har et herlig sikksakk babyteppe underveis, men tiden går raskt mot jul nå, så jeg måtte nesten legge det bort... Men hva er vel bedre enn å hekle julehjerter når man vil lære den edle kunst å hekle???

Jeg kjøpte et nøste julerød skinnende bomull fra Dalegarn og fant frem heklenål i str 3. Oppskrifter fant jeg på bloggen Olavas verden. Tenkte at de små hjertene er fine til å dekorere julegaver med, så det blir nok noen flere sånne. Gøy med ting som går raskt, alle disse så dagens lys forrige tirsdag.

2 kommentarer:

  1. Morsomme hjerter! Tror jeg må prøve å lage noen sånne... Hvis du klarte alle de der på en eneste tirsdag, så burde jeg klare 10-12 sånne bittesmå hjerter før jul. Store, flotte rom dere har i huset deres. Og så det nyyydelige bildet over sengen! lurer på om du viste oss det da du kjøpte det? Ellers må jeg ha drømt om det samme bildet... Jeg suger til meg alle bilder og noterer ivrig til vi skal begynne innredning av et helt hus :)
    Krølle...

    SvarSlett
  2. Det tror jeg bestemt at du får til, det tar ikke stort mer enn 10 min med de små hjertene selv om man er nybegynner :)

    Store, gode rom her ja, så nå som vi er i full gang med å gjøre det til vårt hus en gang for alle blir det veldig bra :)

    SvarSlett