lørdag 3. november 2012

Gjesterommet 1


Vi flyttet inn i drømmehuset vårt i juni i år, stort sett høy standard, men de fleste rom har en eller annen liten eller stor detalj som bør utbedres. Ett av rommene var definitivt klart for en make-over. Dette rommet skulle bli gjesterom bestemte vi, for det er jo så lite... I hvertfall i forhold til husets resterende rom, når vi målte opp rommet da vi skulle ut for å kjøpe gulv viste det seg at rommet faktisk er 12 kvadrat - et rom av god størrelse altså :)

I og med at mannen er Indisk fikk jeg den lysende ideen om at gjesterommet skulle ha indisk/orientalsk tema. Tanken kom via et flott sengesett vi fikk av mannens søster og hennes familie til bryllupet vårt i blått og lilla. Den første helgen vi overtok huset og flyttebyrået ikke dukket opp (!) slo jeg, mamma og ei venninne tiden ihjel i en interiørbutikk i Ski. Der kom jeg over denne tapeten fra Eiffinger:

 Tapeten er fra kolleksjonen Bazaar, og passet perfekt inn i mine planer! Selvsagt litt heftig for folk flest, men til vårt indiske gjesterom var det selve Tapeten. Når det nærmet seg muligheter for å gjøre noe med dette rommet ringte jeg for å bestille tapet - skrekk og gru: den var gått ut av sortimentet og ble ikke lenger laget hos produsenten!!! Ojoj, satt himmel og hav i bevegelse og det viste seg at fabrikken i Nederland fortsatt hadde noen ruller. Jippi! To uker og 1600 kr senere hadde vi tapeten i boks!

 Da gjenstod det "bare" å få pusset den totalt ubehandlede pipa (som selvsagt ikke ble vist i bildet fra prospektet), mannen var Mann og ville gjøre jobben selv. Jeg trodde ikke han skulle få det til så fint, men jammen er han flink :) Fargen på malingen er tatt ved å skanne bakgrunnsfargen på tapeten, vi er veldig fornøyde! Siden disse bildene ble tatt har vi også lagt gulv, i morgen skal listene spikres på, det skal sparkles og males. PS: det er fargen på det nederste bildet som viser fargen korrekt, mønsterbildet av tapeten ble litt for lys på grunn av blits. Det blå i tapeten har forresten tekstur som semsket skinn!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar