onsdag 26. juni 2013

Det gror :)


Grønnsaksbedet på skrenten har virkelig vokst seg til siden sist jeg blogget :) Nå kan vi høste både salat og spinat :)


Drivhuset har også blitt atskillg frodigere. Nå er det snart blomster på de selvsådde sommerblomstene i krukkene utenfor også :) Gleder meg til å se hvordan ser ut! Tross alt mye spenning i noen få kr brukt på ebay i mars...


 Agurk Spacemaster 80 i bakgrunn og vanlig slangeagurk i front (stemmer det Ann-Kristin?). Venter spent på at den første agurken skal nå spisstr, her er den vel 10-12 cm tror jeg. Må innrømme at jeg ikke engang vet hvor store spacemasteragurkene skal være!


 Tomatene har som dere ser kommet seg veldig siden forrige blogginnlegg :) Nå er det masse blomster, og forhåpentligvis snart kart i fleng! i farten husker jeg ikke hva tomaten het, men det er en avlang tomat som skal være svært god for tomatsauser.


2 kommentarer:

 1. Så. Orsomt, Camilla, at det gror godt hos deg! Det gjør det hos meg også! Jepp, det stemmer, du fikk vanlig slangeagurk fra meg. Googla forresta spacemaster agurka, var litt nyskjerrig på den jeg og. Der stod det at den skulle bli 14-20 cm.

  Det kommer et drivhusinnlegg hos meg også snart, men må bli ferdig med Islandsinnleggene mine først.

  Klem, og hils dine 2 fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Du fikk agurk fra oss ja? Vi spiste den avbildede agurk rett etter bildet ble tatt, ca 12 cm. Det hadde da kommet rikelig med lysere tegninger på enden. Den var fantastisk god, søt og ingen bitterhet :)

  Gleder meg til å se drivhusbilder fra deg :)

  SvarSlett