tag:blogger.com,1999:blog-1930569203573031453.post7632423364623062997..comments2015-10-07T23:31:01.735-07:00Comments on Camillas puslerier: NavnedagskakerAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13537705223975505920noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1930569203573031453.post-22657714207889879702013-01-17T12:01:25.172-08:002013-01-17T12:01:25.172-08:00Takk for kommentar :) Jeg har bare brukt helt vanl...Takk for kommentar :) Jeg har bare brukt helt vanlig krem, litt sukker bare. Nå i ettertid har jeg sett på et tv-program som ga en aha-opplevelse; hvis man smører smeltet sjokolade på bunnen (bare tynt lag og la det kjøles ned) får man en hard bunn som man kan holde i hånda mens man pynter. Da kan man få pynt på sidene også, og man unngår klin på kakefatet ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13537705223975505920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1930569203573031453.post-89102659290635119962013-01-16T01:14:29.758-08:002013-01-16T01:14:29.758-08:00Så fine! Hva slags krem har du rundt kaken?
Happy ...Så fine! Hva slags krem har du rundt kaken?<br />Happy Hippo :)Anonymousnoreply@blogger.com